sâmbătă, 29 mai 2010

Roxana Printesa Ardealului - Iubirea mea nu va muri

Mai daca fata spune ca iubirea ei nu va muri, nu putem decat sa o credem pe cuvant. Nu? :) Oricate investigatii va face ea, ca sa afle adevaratul motiv al despartirii :))) Oricum pacat de decolteul ei :P

Roxana Printesa Ardealului - Iubirea mea nu va muri

luni, 24 mai 2010

Babi Minune - Smecher de capitala

Si-a schimbat vecinul melodia preferata. Am scapat. Bine doar de melodia: Nu mor caii cand vor cainii. Acum omul are o alta melodie preferata, pe care o asculta sarguincios cate o ora. Poate o avea de gand sa se mute pe la Bucuresti. Doamne ajuta :)

Babi Minune - Smecher de capitala

miercuri, 19 mai 2010

Babi Minune - Nu mor caii cand vor cainii

Va imaginati cum ar fi ca tu sa stai la etajul 1 si vecinul de la parter sa asculte o ora si ceva aceeasi melodie si cu sonorul la maxim?? Acum mai inteleg si eu ca iti place o melodie si o asculti de mai multe ori, dar nici sa o pui reapeat si aproape o ora si jumatate sa asculti aceeasi melodie deja devine inuman :(((( Ori te sinucizi, ori de duci sa te iei de el. Am preferat a doua varianta :) Mi-a placut mie la inceput dar deja incep sa o urasc. O fi ea noua, dar poate o ascultati si voi de multe ori sa vedeti cum este :P :))

Babi Minune - Nu mor caii cand vor cainii

luni, 17 mai 2010

Babi Minune, Denisa & Mr Juve - Eu nu cred in vise

Ultima fita in categoria manele noi 2010 e melodia Eu nu cred in vise, cantata de Babi Minune, Denisa si Mr Juve. Cica e bine sa visezi, cica e bine ca visele sa devina realitate, dar se intampla de multe ori ca visele sa ramana vise si atat. Te amagesti, speri, dar visul tot vis ramane. Asa ca cel mai bine e sa crezi in titlul melodiei si sa ajungi sa nu crezi in vise.

Babi Minune, Denisa & Mr Juve - Eu nu cred in vise

vineri, 14 mai 2010

Nicolae Guta & Roxana - Basescu Presedinte

Si da l-au votat peste 5 milioane de oameni, ca Base nu minte. Si doar cu Basescu ne va fi bine. Adevarate mai sunt cuvintele din maneaua Basescu Presedinte cantata de Nicolae Guta si Roxana Printesa Ardealului. Cum zice in melodie? Ca Basescu nu minte si ca doar cu el vom trai bine? Daaaa exact asa este...cuvant cu cuvant :(

Nicolae Guta & Roxana - Basescu Presedinte

luni, 10 mai 2010

Costi Ionita & Adrian Copilul Minune-Of viata mea

Cat de tineri si subtirei erau :)))) Singurul lucru care nu s-a schimbat nici in ziua de azi ar fi ca, Adrian tot mic de inaltime a ramas. Nu a mai crescut saracul, chiar daca si-a schimbat si numele de scena de vreo doua trei ori. Tot degeaba :)
Dar dutetul cu Costi Ionita facea furori pe vremurile alea. Si melodia Off viata mea...era tare tare. Isterie generala cand o auzeai. Dar a murit. De fapt a intrat intr-o moarte clinica ...pana astazi cand am readus-o la viata :)

Costi Ionita & Adrian Copilul Minune-Of viata mea

sâmbătă, 8 mai 2010

Vali Vijelie Si Adi De La Valcea - Aseara te-am sunat

Draguta melodia si destul de bun duetul. Chiar daca se striu de ani buni, pana anul asta nu au incercat sa cante nicio piesa impreuna. Au incercau pana la urma si sunt pe drumul cel bun. Si cum amandoi sunt talentati si cunoscuti, de ce n-ar avea oamenii succes?

Vali Vijelie Si Adi De La Valcea - Aseara te-am sunat

luni, 3 mai 2010

Sorinel Pustiul - Cand ii faci la altu bine

O incadram bineinteles in categoria manele noi 2010. Scoate mai rar melodii pe piata, Sorinel Pustiul, dar cand o face, o face chiar bine. Imi place, Cand ii faci la altu bine, ca ma duce cu gandul la: facerea de bine, e ....... Si mare adevar e in vorba asta. Chiar ma intreb de multe ori? Chiar se merita sa mai faci vreun capat de bine pe lumea asta???

Sorinel Pustiul - Cand ii faci la altu bine

sâmbătă, 1 mai 2010

Kristiyana si B. Artistul - Pe cine nu lasi sa moara

Or fi ei de etnie rroma, dar la cantat chiar se pricep. Nu au scoala multa, dar la muzica nu-i intrece nimeni. Unii sunt lautari altii muzicanti. Lautarii canta dupa ureche, muzicantii canta dupa note muzicale. Desi stilul e blamt demulti macar canta live in majoritatea aparitiilor. Nu isi fac probleme de nimic si se bazeaza pe vocea lor si pe ceea ce stiu sa faca. Kristiyana e descoperita de Dan Bursuc. A avut omul ideea si a pus-o in practica. Si a promovat ceea ce a crezut de cuvinta. Si uite ca a facut-o bine.

Kristiyana si B. Artistul - Pe cine nu lasi sa moara